Har du fått lite tid över så varför inte sticka iväg på en sista minuten skidresa. Nedan leverantörer brukar har några bra på lager.

Klassiska skidresearrangörer (Paketresor)

» STS Alpresor - En av de större arrangörerna av resor till Alperna. Hos STS Alpresor hittar du 20-talet destinationer i Frankrike, Italien, Schweiz, Österrike samt välkända Aspen i Colorado, USA.

» Lion Alpin  anordnar skidresor till Italien och Österrike och har 11 resmål att välja bland. De har ett brett utbud av vintersportorter med olika sorters åkning och varierade semesterupplägg. Flera boendealternativ med allt från bekvämt utrustad lägenhet nära barnbackarna, lyxigt spahotell eller mysigt pensionat till ett enkelt rum.

» Slopetrotter anordnar skidresor till ItalienÖsterrike och Frankrike. Slopetrotter är ett danskägt företag med svensktalande guider. De anordnar skidresor med från bl a Arlanda (Stockholm) och Landvetter (Göteborg).

» Sunweb skidresor - Är en researrangör med över 60 resmål runtom i Alperna, var ni kan räkna med guider på nästan alla av dem. Välj mellan att köra själv, flyga eller ta bussen ner till Alperna.

» Quality Travel  -  Arrangerar skidresor till Andorra! Har erfarenhet av reseproduktion till Andorra sedan 80 talet och är i dag representant för Andorra i Sverige.

Lyxskidsemester

» Club Med - Unna dig lite lyx och åk med Club Med! De arrangerar skidresor främst till Alperna.

Skidresor & ski events för en mogen publik med krav på kvalité

» Skibum50plus Exclusive Club - Alpin skid & reseklubb baserad i Wengen, Schweiz med personlig service på plats.

Skidresearrangörer med inriktning off-pist (för mer avancerade åkare) 

» Mountain Guide Travel,  är ett mindre svenskt företag med auktoriserade bergsguider som skräddarsyr off-pist skidresor. De har levt i bergen sedan 1990-talet och haft förmånen att dela sin passion med tusentals personer.

» Xtravel - Skid-, och äventyrsresor till dem som önskar en aktiv och upplevelserik semester. Off-pist, roadtrips i bl a Japan, Kanada, Nepal.

Skidresearrangörer för ungdomar

» Slopetrotter  - anordnar skidresor för ungdomar till ItalienÖsterrike och Frankrike. Slopetrotter är ett danskägt företag med svensktalande guider. De anordnar skidresor med från bl a Arlanda (Stockholm) och Landvetter (Göteborg).

Även STS Alpresor har det i sitt utbud.

Skidresor för tjejer
» Systrar i bergen och Xtravel anordnar skidresor för tjejer!

Lägenheter och stugor
» Interhome - Semesterhus och lägenheter i Alperna, USA mm

» SnowTrex  - Semesterhus och lägenheter i Alperna. Ibland ingår även liftkort i priset!